Beoordelingen van ‘s Molenaarsbrug Alphen aan den Rijn

Recente recensies van ‘s Molenaarsbrug Alphen aan den Rijn

5 sterren na 102 reviews

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super. Geen stress voor mij als gastvrouw en kunnen genieten van het heerlijke menu. Jammer dat het mis ging met bezorgen ... het 'goedmakertje' in dank aanvaard en daar doe verder niet moeilijk over.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker en prima verzorgt.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, goede beschrijving om het zelf gemakkelijk af te kunnen maken. Perfect weer

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Diner. Klein minpuntje was het vlees. Er zat teveel vet aan.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij ontzettend lekker gegeten en wat was alles geweldig aangeleverd en goede uitleg erbij hoe alles te bereiden. In een woord GEWELDIG 🤩

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van een heerlijk 5- gangen diner! Complimenten!!!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb Paasmenu als verrassingsmenu op verjaardag van echtgenote opgediend. Was groot succes, niet wetende wat de gangen zijn! Keurig op tijd geleverd en top kwaliteit. Daarom heb ik voor Moederdag weer een bestelling gedaan. Groet Louis.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van het weekend weer een doe-het-zelf chef menu besteld. Op tijd gebracht en het eten was weer heerlijk. Fantastisch dat de kok elke 2 weken zo'n menu kan samenstellen dat je thuis verder kan bereiden. Wij hebben elke keer weer lol in.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 5 gangen diner. Simpel te bereiden met goeie instructies. Wijnarrangement was ook top. Een dikke 9.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

een heerlijk diner van begin tot eind; perfect voorbereid, makkelijk af te maken met heldere instructies. Verrassende wijnen bovendien.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een top menu! Verrassend en weer super van smaak. Met de duidelijke instructies heel eenvoudig zelf af te maken! Aanrader.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het menu was goed. Echt basic aspergemenu. Hoeveelheid zeer ruim. Beschrijving erg slecht. Vooral uitleg hoofdgerecht! Erg warrig en heeeel slecht Nederlands wat het nog minder duidelijk maakte. Echt een aandachtspunt.!! 5 gangen menu's altijd met duidelijke uitleg.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten 👍

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,thuis zelf de chef geweest.De bijpassende wijnen waren heerlijk

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was goed voorbereid en gemakkelijk af te maken. Goede porties en fijne producten. Zeker aan te bevelen.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, verrassend(vooral de soep) bezorging stipt en eenvoudig te maken. Toch een aandachtspunt: denk eens over milieuvriendelijker verpakking. Desnoods tegen meerprijs. Nu veel plastic afval.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, leuk om een beetje te bereiden. Dank voor de leuke en lekkere gerechten! We zullen het zeker nog eens doen.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het eten was vers en goed op smaak. De handleiding was ook erg duidelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf opgehaald ivm korte tijd tot de avondklok

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima en we hebben er weer heerlijk van genoten. De soep warm ik op in pannetje en niet zoals wordt voorgesteld. De soep wordt dan warmer en dat vinden wij lekkerder.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord top en super met het wijnarrangement.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, alles was perfect verzorgd en een duidelijke omschrijving. Echt een aanrader👍

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het week 11 en 12 menu was net als alle andere weken uitstekend verzorgd en zeer smakelijk. We hebben ervan genoten en kijken ernaar uit om weer bij jullie in het restaurant te komen eten. Hartelijk dank voor de uitstekende service!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, makkelijk te bereiden ahv de video's . Echt voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het 5 gangen afhaal en zelfmaakmenu met wijnen was heerlijk! Door de (papieren) instructie met foto's en de per gang verpakte producten was het gemakkelijk om de gangen zelf te bereiden. De bereidingstijd voor ons was ook prima. Wij hebben lekker en ontspannen gekookt en gedineerd. Kortom een aanrader!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben afgelopen weekend voor de eerste keer een menu besteld. Het werd op tijd geleverd. Je ziet meteen dat het met zorg is voorbereid en met duidelijke instructies voor verdere bereiding thuis. Het smaakte heerlijk en is zeker voor herhaling vatbaar. De huisgenootje zalm is een aanrader, boterzacht.😋 Ik zeg niet twijfelen, gewoon bestellen!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ervan genoten. Was echt diner aan huis. De beschrijving is duidelijk en voor je begint is het handig om het een paar maal door te lezen. Je moet wel een beetje gevoel voor koken hebben en het leuk vinden. Nog een suggestie. Is het ook een idee om er een vegetarisch gerechtje als keuze bij te doen en misschien bij het hoofdgerecht wat geb. Aardappeltjes. Hoeveelheden zijn verder prima.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk 5 gangen menu. Wat leuk om zo thuis toch een beetje uit eten te gaan. We hebben ervan genoten. Ook handig en leuk met de filmpjes.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk , en gemakkelijk te bereiden!!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Hoewel niet in het restaurant toch het uit-eten gevoel gehad

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben weer heerlijk genoten van de gerechten

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ohh héérlijk was het!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was helemaal top! Heerlijk eten, prima uitleg en instructiefilmpje en ook nog hele lekkere wijn. Wij hebben een super avond gehad!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen opmerkingen

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verzorgd! Goede beschrijving . Heerlijk gegeten met bijpassend wijnarrangement . Voor herhaling vatbaar. Echt top

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten! Wij vonden deze beter dan kerst

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgt. Goede instructie voor het afmaken van de gerechten. Eenvoudig zelf te doen. Smaakte voortreffelijk.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles in aparte gangen geleverd, instructie en filmpje duidelijk aangegeven en we hebben heerlijk gegeten. Zeker de moeite waard om nog een keer op deze wijze to Be Your Own Chef!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten. Makkelijk af te maken. Goede uitleg. Op tijd bezorgd. Redelijke prijs. En slecht een kleine bemerking; de soep. Die mag wat voller en smaakvoller maar dat is het enige. Als het uitkomt doen we dit zeker nog eens.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis uit eten, dank zij de duidelijke aanwijzingen voor de 5 gangen. Voor herhaling vatbaar.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is lastig om het op het bord warm te serveren. Omdat het uit de oven komt en daarna je moet lezen hoe het op het bord gelegd moet worden ed en daarna nog opeten is het vrij snel wat koud. De smaak was heerlijk en kwaliteit prima!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten. Goede beschrijving hoe je het moet doen en het filmpje is heel fijn er bij te hebben. We gaan het zeker nog een keer doen

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijk 5 gangen diner en met de papieren instructie en via YouTube de uitleg van de chef-kok is het helemaal af. Een heerlijke Valentijn verrassing. Dank jullie wel.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede begeleiding bij de bereidingen

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer super lekker gegeten. Eigenlijk raar dat dit vroeger niet bestond. Wij vinden het ook fijn zo de lokale horeca te kunnen ondersteunen.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend menu, prima uitleg zowel in beeld als in tekst. Kwaliteit gerechten herl goed.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was het lekkerste en zeer goed voorbereide Valentijns-diner. Het bijpassende wijnarrangement completeerde deze heerlijkheid. Dank!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten ,uitleg kan niet beter, You tube filmpje is ook prachtig . Wijnen kloppen erg goed bij de gangen. Komen vast dineren waneer restaurant weer open is.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van het Valentijn arrangement. Heerlijk gegeten en het bijpassende wijnarrangement maakte alles helemaal af. Voor herhaling vatbaar!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld. Duidelijke beschrijving en erg lekker 👍

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu een aantal keer hier besteld en zijn heel enthousiast! Heerlijke gerechten en makkelijk om zelf de finishing touch te doen. Echt een aanrader!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na eerder een box besteld te hebben die ontzetten goed is bevallen gaan we nu de Valentijnsbox proberen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik was thuis de chef, hebben genoten van de maaltijden. Zeker voor herhaling vatbaar. Maar liever gaan we op restaurant en genieten we van de goede bediening die wij gewent zijn bij S'Molenaars.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Bereiding prima te doen, zeker in combinatie met het filmpje. Een aanrader!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom thuis genoten van de kwaliteiten van 's Molenaarsbrug. Soep graag iets minder waterig.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuisdiner, gemakkelijk te bereiden. Voor herhaling vatbaar.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep en hoofdgerecht zat geen smaak aan. Er stond niet bij hoe hoog de oven moest staan voor de tonijn.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch menu. Echt top en zo gemakkelijk toch een sjiek 5 gangen menu op tafel te zetten zonder dat je keuken ontploft is.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heerlijk dineren in het restaurant. Nu een heerlijk "Be your own chef" 5 gangen menu besteld. Heerlijke gerechten en ook zo leuk om met een duidelijke beschrijving en youtubefilmpje je gerechten precies goed en mooi op te kunnen dienen. Thuis genoten van de kwaliteiten van 's Molenaarsbrug. Ook de wijnen in het wijnarrangement waren mooi en passend bij de gerechten. Echt top.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt en bezorging keurig op tijd. Simpel om de bereiding af te maken met duidelijke instructies. We hebben genoten van deze 5 gangen maaltijd thuis met de lekkere wijnen erbij. Uit eten maar dan thuis! Dat gevoel had ik net even nodig in deze bijzondere tijd.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, heerlijk thuis bezorgd, leuke youtube film erbij, heerlijk eten, heerlijke wijnen erbij!! Kortom bestellen waard!!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De site is niet up to date (menu van oktober staat er nog op!) Ik zou het makkelijker vinden als je meteen op de openingspagina kunt zien wat nu het menu is. Je moet het echt uitvinden dat je dat OAS vindt via thuisbezorgd.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk genoten! Voor herhaling vatbaar!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan prima, uit eten bij ons thuis. Prachtig eten, begeleid door duidelijke handleiding en goed verpakt en vriendelijk afgeleverd. Doen we nog eens, en hopelijk snel tot ziens, live bij jullie in 's Molenaarsbrug

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verzorging en bezorging is prima, maar de portionering is ver onder de maat. Absoluut te kleine porties!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het was prettig om van de kok via een filmpje uitleg te krijgen. Voor herhaling vatbaar.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima in orde. Prima samengesteld menu. Opvallend is dat jullie weinig suiker gebruiken in de nagerechten, chapeau.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al aantal keer van jullie 5-gangen thuis menu genoten... elke keer weer heerlijk. Echt een aanrader 👍😁

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zo heerlijk op mijn verjaardag. Dank daarvoor. Alles zo goed te bereiden. Gaan we zeker binnenkort weer doen. Dank

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hallo, als je in het begin niet kiest voor 'zelf afhalen' lukte het niet om dat op het volgende scherm in te stellen. Toen ik op een andere ipad nogmaals vanaf het begin de bestelling deed en wel op het eerste scherm op afhalen klikte, had ik het idee dat je dat later toch ook nog kunt kiezen bij de afhaaltijd. Beetje verwarrend. Verder ging bestellen en afrekenen makkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij gewend zijn van dit restaurant was de kwaliteit uitstekend. Alles was zeer smaakvol en door de duidelijke omschrijving makkelijk te bereiden. Bezorging netjes op tijd en alles goed verpakt.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit betreft alleen de reservering van de bestelling die ik 24/12 ga afhalen. Derhalve geen oordeel over de producten, vooralsnog,

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een beetje vaag wanneer er bezorgd wordt

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb gebeld ivm foutieve tijd die ik had opgegeven om het op te halen terwijl wij het toch liever laten komen. Tijdens het invoeren van de bestelling was het voor mij even niet geheel duidelijk. De service is super en de dame die mij hielp heeft het goed gedaan en het wordt nu gebracht en betalen cash. We verheugen ons op 2e Kerstdag. Fijne dagen en succes.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

DE meest vriendelijke en professionele behandeling die ik in jaren heb genoten. mijn dank ervoor moge de kwaliteit van de bestelling gelijke trend houden. dan gaan wij genieten .fijne feestdagen

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk uitgebreid gedineerd met het 5 gangen menu.. De gerechten waren prima, goed van smaak en leuke variatie van goed bij elkaar passende gerechten. Het wijn arrangement paste ook heel goed bij de gerechten. De beschrijving om de gerechten te serveren en op te maken was heel goed. Super leuk corona alternatief voor uit eten gaan.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goed af te maken thuis 👍

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Een culinaire belevenis thuis. De video instructie was erg handig. Zo kon je de borden mooi opmaken. Wij hebben genoten.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Topmenu, eenvoudig te bereiden, bijpassende wijnen waren prima.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een feestje Bedankt voor het bezorgen van een heerlijke diner box Te ... lekker .... smaakt naar meer 🍷

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd afgeleverd. Duidelijke handleiding voor afmaken gerechten. Heerlijk gegeten

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede handleiding

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verzorgd, duidelijk uitleg en een fantastisch menu met wijnarrangement. Aanrader

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch. Heerlijk en gezellig tafelen.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd! echt genoten van de 5 gangen

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch mooi diner met prima uitleg via you tube filmpje

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, goede producten en prima uitleg met tekst en video. Jammer dat niet alle zakjes goed dicht zaten, waardoor een deel van de saus niet op de borden belandde.